xVåra varumärken

PENTAX Sport Optics

PENTAX är en anrik innovativ kameratillverkare som även tillverkar kikare och tubkikare i alla pris lägen. Som exempel kan nämnas 7×50 Hydro samt Papillo modellerna som rönt stor framgång. PENTAX har också många modeller som är lämliga för barn, som vill komma ut och kika på naturen lite närmare.

Webbsida: sport-optics.pentax.co.uk

Steiner Optics

Steiner Marinkikare är marknadsledande sedan mitten av åttitalet. På senare tid har Steiner även lanserat modeller inom natur och jaktområdet som står sig väl med övriga tyska och japanska kvalitets kikare.

Webbsida: www.steiner.de/en

Focus kikare

Focus kikare är våra egna produkter som kommer från Kina eller Japan där vi väljer ut modeller och specificerar dem efter våra krav. Detta gör vi för att du som konsument ska känna att du har en trygghet i varumärket Focus och får bästa möjliga kvalité i relation till priset. Focus kikare distribueras i hela Norden och i Baltikum vilket ytterligare borgar för ”Value for money” då vi kan köpa in stora kvantiteter.

Webbsida: www.focusnordic.se

Kowa logo

Kowa leder utvecklingen av nya produkter sedan 1952. Med sitt nytänkande har deras kikare blivit hyllade av kikaranvändarna över hela jorden. Med Kowa TP556 har de tagit ytterligare ett steg i utvecklingen och gjort den första tubkikaren med ett objektivet fotoegenskaper.

Webbsida: www.kowaproducts.com

Luna Optics logo

LUNA traditionella ljusförstärkare har tillverkas av högsta kvalitéer i över 30 år. Med de nya digital ljusförstärkare tog de nästa kliv i utvecklingen med nya möjligheter.

Webbsida: www.lunaoptics.com